GangLife Official Forum

Amatorski serwer RP Unturned

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-05-24 18:39:21

MrTomiQ
Użytkownik
Liczba postów: 11
Windows 7Chrome 56.0.2924.51

RolePLAY .

Nick Poszkodowanego: Miszczmotlochu , Jan Bocian
Nick Oskarżonego:KOTEL,Kamil
Opis sytuacji:
Porwaliśmy policjanta matiego .
Ugadaliśmy się w końcu , że mają podjechać na kamieniołom podjechali limuzyne podstawili , ale nie dali jeszcze pieniędzy . Mówili , że kolega podleci z pieniędzmi podleciał bez .
No i teraz momen w , którym , by policjanci , jak i zakładnik zostali zabici w rzeczywistości .
KOtel wysiada z helki z bronią i w nas celuje jego kolega nie trzyma broni . Kotel jest trzymany na muszcze przez nas obu . Mówimy mu schowaj broń bo cię zabijemy , a on mówi , że on nas zabije . Jak ?!?
Jeden typek obok ciebie drugi obok samolotu celujesz we mnie , czyli ten przed tobą , więc , jak byś mnie zabił to mój kolega , by cię zabił i negocjatora + zakładnika . Chcemy dostać pieniądze , a kotel sobie biega po czym wyrzuca 500$  z 25K$ obiecanego . W tym momenie , był , by znowu zabity , bo jeszcze wtedy jego kolega nie trzymał na nas muszki nie miał wgl broni wyciągniętej . Po czym nie dają pieniędzy i się pytają czy chcemy zerwać warunki , a to oni nie spełniali wymagań ... .
Dowody (o ile są, najlepiej SS, Film):
Brak .

Wiadomość dodana po 12 min 57 s:
[edit] i wkrótce zabili nas .

#2 2017-05-24 18:52:45

KOTEL
Użytkownik
Liczba postów: 17
WindowsChrome 58.0.3029.110

Odp: RolePLAY .

Po piersze był 1 negocjator po 2 mieliśmy do tego plan po 2 nie celowałem do was tylko wy do mnie po 3 nie celowaliście w zakładnika po 4 Jak by był zabity to mogliście go rozjebać dziękuję dobranoc

[GLPD]INSPEKTOR
[SO]UNDER SZERYF
[CYWIL]WŁAŚCICIEL |PaintBallTower|

#3 2017-05-24 18:56:31

MrTomiQ
Użytkownik

KOTEL napisał/a:

Po piersze był 1 negocjator po 2 mieliśmy do tego plan po 2 nie celowałem do was tylko wy do mnie po 3 nie celowaliście w zakładnika po 4 Jak by był zabity to mogliście go rozjebać dziękuję dobranoc

Po 1 negocjator nie chciał z nami negocjować .
Po 2 celowaliśmy do ciebie , a ty do nas i mówiłeś , że nas zabijesz .
Po 3 ja celowałem w tym momencie w zakładnika .
Po 4 wgl wasz plan nie zakładał ochrony zakładnika i szacunko do jego życia tylko zabicie nas , a w tym momencie mogliście wszyscy zginąć .

#4 2017-05-24 19:00:17

KOTEL
Użytkownik

MrTomiQ napisał/a:
KOTEL napisał/a:

Po 4 wgl wasz plan nie zakładał ochrony zakładnika i szacunko do jego życia tylko zabicie nas , a w tym momencie mogliście wszyscy zginąć .

Po 1 Negocjator też miał prawo do negocjacji tylko my też mamy prawo a nie tylko wy

Po 2 celowaliście do mnie ale ja nie do was i wy do mnie żebym nie celował jak nie celowałem i powiedziałem że wy macie przestać celować

po 3 nie celowałeś bo jak już była akcja to celowałeś w negocjatora

po 4 na końcu praktycznie każdej z akcji zabijamy/prubujemy zabić napastników

[GLPD]INSPEKTOR
[SO]UNDER SZERYF

#5 2017-05-24 19:03:46

MrTomiQ
Użytkownik

KOTEL napisał/a:
MrTomiQ napisał/a:
KOTEL napisał/a:

Po 1 Negocjator też miał prawo do negocjacji tylko my też mamy prawo a nie tylko wy

Po 2 celowaliście do mnie ale ja nie do was i wy do mnie żebym nie celował jak nie celowałem i powiedziałem że wy macie przestać celować

po 3 nie celowałeś bo jak już była akcja to celowałeś w negocjatora

po 4 na końcu praktycznie każdej z akcji zabijamy/prubujemy zabić napastników

Po 1 nie spełnialiście obietnic oraz wymagań .
Po 2 CELOWAŁEŚ DO nAS gadAŁeś , że nas zabijesz nie wypieraj się kurwa .
Po 3  w negocjatora , a potem w zakładnika znowu [dblpt])
Po 4  odpowiedź na twoje " po 4 " chuj mnie to .
P.S Popraw chłopaczku ortografie oraz mowe interpunkcji .

Ostatnio edytowany przez MrTomiQ (2017-05-24 19:06:21)

#6 2017-05-24 19:06:53

KOTEL
Użytkownik

Ja poprosu nie wiem oco my się kłucimy nie możemy podagać na ts3 czy coś dogadać się?

[GLPD]INSPEKTOR
[SO]UNDER SZERYF

#7 2017-05-24 19:08:18

MrTomiQ
Użytkownik

KOTEL napisał/a:

Ja poprosu nie wiem oco my się kłucimy nie możemy podagać na ts3 czy coś dogadać się?

Zapraszam na ts3 . ts-strike.pl

#8 2017-05-24 19:29:04

Maciek
Użytkownik
Liczba postów: 10

Powiem Tak Negocjacia z wami to jak z Debilami mowie wam cos to wy robicie swoje i stawiacie na swoje bo dla was negocjacja z policja to jest cos takiego:
-Daj nam 100k
-Daj nam limuzyne a my poczekamy az on wplaci kase
-Daj nam to Daj nam tamto
                      To kurwa gdzie jest nasza negocjacja nie mow ze tak nie bylo jak tak było [dblpt])
Do tego chcialbym dodac ze Dostalem Zgloszenie od Abdula o chodowli Marychy po prawej stronie ale nie powiedzial czy jak sie wieżdza czy jak sie wyjeżdza
no i postawilismy c4 ogolnie Przyznam szczeże ze zapomnialem jakie to jego biuro  i wysadzilismy po naszej prawej stronie pech trafił ze to jego bylo biuro a nie wiedzialem dokładnie czy to bylo jak po prawej stronie  jak sie wieżdza czy wyjeżdża I o godzinie 19:00-19:19 przyszedł na ts i mowi mi kurwa ze wyjebalem mu biuro a skad mam wiedziec  czy wieżdża to po tej stronie czy wjeżdża.

Moim Zdaniem jak chcesz Panie  TomiQ Rozmawiac Normalnie to sluchaj co ja mam do powiedzenia a potem ty powiedz powiem też ze sie ci wjebywalem w zdanie
                                                                    Koniec [dblpt]P Ja sie pytam gdzie jest wasza negocjacja z negocjatorem Policji to bo kurwa jakos nie była Rozmowa 

Dla mie to mozemy powotrzyc ta akcje jesli Admin sie zgodzi

Kamilek Duchowny

Wiadomość dodana po 01 min 38 s:
Powiem tyle ze jak zrobilem cos źle to Sorry

Wiadomość dodana po 05 min 51 s:
nie zgodze sie ze celowales w zakladnika Kolego [dblpt]) nie zmyslaj i powiedz cala sprawe a nie 50%  co tez sie dziala przed 20-10 min

#9 2017-05-24 19:40:46

Bartnigg
Administrator
Liczba postów: 54

Odpowiedź dla obu stron:

Porywacze:
Skoro mieliście szanse odjebać zakładnika bo nie spełnili wymagań trzeba było to zrobić. Tak samo jak koteł nie spełniał czy ktokolwiek to też odjebać i nie patrzeć na to że ktoś ma admina czy nie.

Policjanci:
Jeśli sytuacja była taka jak ją opisano to trzeba się zastosować do

3. Poszanowanie życia przykład: Porywają ci i każą ci wsiadać do auta albo cie zastrzelą nie możesz zaprotestować (Znieważenie tej zasady Ban=~2 Dni)

Po drugie negocjator powinien PRÓBOWAĆ wynegocjować warunki ale PRZEDEWSZYSTKIM uratować zakładnika. Jeśli porywacze nie idą na ustępstwo to zmniejszać okup ze 100k do 90k i tak dalej, a jak nie idzie to dać im spełnić te warunki ew. odstrzelić podczas ucieczki.

Werdykt:
Remis, zero punktów karnych dla obu stron.

Szeryf, Inspektor, były burmistrz: Alfredo De La Cruz
Burmistrz: Abdul Gang
EMS: Jan Zbawiciel

#10 2017-05-24 19:40:56

Maciek
Użytkownik
Liczba postów: 10

chcial bym dodac tyle jeszcze ze nie oddalem strzalu

Wiadomość dodana po 08 min 55 s:
zgadzam sie z tym
I z mojej strony chcial bym przeprosic za nie sportowe zachowanie

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
kompleksowe instalacje wod-kan białystok | Usuwanie Pluskiew likwidacja pluskiew warszawa Likwidacja Pluskiew | https://www.przeprowadzkinortrans.pl/ | hydraulik Warszawa | Dobry Dentysta Tarnów implanty zębowe Tarnów Stomatolog Implanty Ortodonta